Over ons

We helpen onze klanten groeien, online en offline.

Ww
Onze werkwijze

Als een vertrouwde regisseur wil Brandle meebouwen aan het imago van bedrijven en organisaties. Ons engagement strekt zich uit op de lange termijn en stopt niet na het ontwerpproces. Onze communicatiestijl en onze manier van werken zijn oprecht, helder en warm.

Br
Ons team

Brandle bestaat uit een team van 17 gedreven mensen die zorgen dat je online én offline wordt opgemerkt. Van webdesign en wireframing tot development en analytics, van copywriting en concept tot vormgeving en productie: Brandle heeft een schat van talent en métier in huis.

Kl
Onze klanten

Brandle werkt voor een brede waaier van klanten die actief zijn in tal van sectoren. We zorgen ervoor dat elke klant wordt opgemerkt, van lokale kmo tot multinational. Ook socioculture organisaties en zorg- en onderwijsinstellingen zijn bij Brandle kind aan huis.

Da
Brandle & Grafische Groep Daneels

Brandle maakt deel uit van een grafisch bedrijf dat gespecialiseerd is in kwaliteitsdrukwerk voor veeleisende klanten. De Grafische Groep Daneels voert ruim driekwart van de productie uit naar Europa en de Verenigde Staten, voor klanten als Nespresso, Chanel en Tissot.

Genoeg over ons.

Nu luisteren we graag naar jou.